Mail Adresinizi Giriniz:

29 Ocak 2016 Cuma

Apple Yetkili Teknik Servisleri Tavsiyeleri

TAŞINDIK!
YENİ ADRES:



BÜTÜN SORULARINIZI YENİ ADRESİMİZDE 
YANITLAMAYA DEVAM EDİYORUM

Lütfen Paylaşın!
Yay! →
Takip Et! →
Paylaş! →

15 yorum:

  1. İphone 6'ım var 10 ay önce Turkcell şubesinden aldım. Garantim ve kaskom mevcut, telefonumu hiç bir şekilde başka bir servise vermedim. Sorunum şu ki telefonumun şarjı %6 dayken şarja taktım gayet güzel şarj oluyordu. Sabah baktığımda telefon hiç bir şekilde açılmıyordu, şarja taktığımda veya itunes için bilgisayara bağladığımda da tepkisiz kalıyordu. Bir kaç arkadaşım bataryanın ömrünün tükendiğini fikrini söyledi :) onun dışında telefonumun açma/kapama tuşu da kullanımdan dolayı içeri çöktü. bütün bu sorunlarla telefonumu hangi servise götürmem mantıklı yardımcı olabilir misiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,

      Nerede yaşadığınızı bilmiyorum ama Apple Store için randevu almayı yeterince denediyesiniz Artı Servis'e gönderebilirsiniz. locate.apple.com'dan detaylara bakabilirsiniz. ARTI dışında, OFİS, BAŞARI ve arkadaşlarımın tavsiye ettiği üzere PUPA'ya gönderebilirsiniz.

      Sevgiler.

      Sil
  2. Merhba, amerikadan bir iphone se getirttim ve kaydını yaptırdım; fakat 1 hafta kullanmadan arka kamerası arızalandı, apple center'ı aradım ve beni BURSA genpaya yönlendirdiler. 10 gün geçmesine rağmen hala yedek parça bekleniyor görünmekte. sizce oradan alıp zorlu center'a mı götürmeliyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,geçmiş olsun,

      Gecikme için kusuruma bakmayın. Sorununuzu çözmüşsünüzdür ama yine de yazayım.

      Bursa Genpa pek iyi değildir. Bursa'da yaşıyorsanız Bursa'da bir yere göndermek zorunda değilsiniz. İstanbul'daki iyi yetkili teknik servislere gönül rahatlığıyla gönderebilirsiniz. İlgili yazılarımda hangileri olduklarını yazdım.

      Sevgiyle...

      Sil
  3. Merhaba ;Ankaradaki en iyi apple teknik servis hangisi bir bilginiz varmı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,

      Eğer Apple'dan ayrıldığımdan bu yana bozmadılarsa Başarı iyidir.

      Sevgiler...

      Sil
  4. Merhaba cihazım 6s, cihazımda ücretsiz batarya değişimi mevcut. Bulunduğum ilde Apple Store yok. En kısa sürede çözüm bulmak istiyorum ve bu konu hakkında pek bir bilgim yok. Yardımlarınızı bekliyorum.

    YanıtlaSil
  5. Merhaba cihazım iphone 7plus telefon çok asırı derecede tısslıyor ve video kaydı yaparken tıslamayıda kaydediyor hangi servise yollamalıyım hangisinden memnun kalırkm

    YanıtlaSil
  6. Merhaba, ben, gürgençler servisinden destek aldım. tabi, şikayetleri ve önerileri okumadığım için, Konya'da tek yetkili servis olduğu için, alternatif bulamadım. benim sorum, cihazımı ücretli değiştirdiler ve yeni cihazımın IMEI numarasını yazmışlar. Henüz cihazı almadım. Fakat, BTK sorgusunda, kayıt bulunamadı hatası almaktayım. Müşteri hizmetlerine sorduğumda, 120 günde kaydolacağını söylediler. Acaba, bunlar bana kayıt dışı bir cihaz verebilirler mi?

    YanıtlaSil
  7. Öncelikle kolay gelsin. Benim birkaç farklı sorunum var. iPhone 6 kullanıyorum. Cihazım kilitli ekranda kaldığında Wi-Fi bağlantısı kopuyor, bazen cihaz hiçbir videoyu oynatmıyor (ne internetten ne de cihazda kayıtlı bulunan videoları) cihazı kapatıp açınca düzeliyor. Ayrıca ekranım kırıldığı için genpa Bursa şubesinden ekranı yaptırdım ancak şu an sağ alt köşesinde çok az açılma mevcut elimle bastırdığım zaman hissedebiliyorum. Bu sorunları giderebilmek için nereye göndermemi tavsiye edersiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  8. Merhaba, uzun bir süredir İphone 5s kullanıyorum. Ben de kronikleşmiş sorunlardan birine sahibim. Telefonumun şarjı varken örn. %30 %55, %74 vs aniden kapanıyor ve tekrar açmak isteyince şarja takmam konusun da uyarı veriyor. Ben Akasya'ya cihazım garanti kapsamındayken götürdüm telefonu fakat Pil garantisinin bittiğini istersem 350 TL ücret karşılığın da değişebileceklerini söylediler fakat tahmininiz üzere bu ücret bana bir hayli fazla geldi. Şimdi, ben Pendik-İstanbul'da yaşıyorum. Verdiğiniz linkte bana en yakın servis Teleservice yalnız burayla ilgili sondan 2. tercihiniz olsun demişsiniz. Pendik'te Apple servisi veren uzaktan bir arkadaşım var kendisi bana bataryayı 90 tl karşılığın da değiştirebileceğini söyledi fakat tereddütte kaldım. Sizin bana doğru tavsiyeyi vereceğinizi düşünerek yazmak istedim. Şimdiden teşekkür ederim, iyi çalışmalar...

    YanıtlaSil
  9. Telefonum hücreselde donuyo izmir de hangi servise göndermeliyim

    YanıtlaSil
  10. iPhone hücreselde donuyo hangi teknik servis iyi İzmir'de

    YanıtlaSil
  11. Merhaba,

    Ankarada çok hızlı tespit ve çözüm üretebilecek neresi vardır? 6S ekranımda dalgalanmalar var.

    YanıtlaSil
  12. İPHONE TELEFON KULLANICILARINA ÖNEMLE DUYURULUR;
    BAŞIMA GELEN BİR DURUMU İPHONE KULLANICILARINA REFERANS OLMASI AÇISINDAN YAZIYORUM.. UMARIM HERKESE FAYDALI OLUR... Lütfen dikkatle okuyunuz. Ankara'da yaşıyorum.. İphone 5s kullanıcısıyım. Düzgün çalışan telefonum ilk açılışta elma simgesine gelip kapanıyor ve bunu sürekli tekrarlıyor fakat bir türlü açılmıyordu. Kendim bilgisayara bağlayıp itunes ile yazılım güncellemesi ve fabrika ayarlarına döndürme işlemlerinde hep 4013 hatası veriyordu. Daha sonra bu durumu en iyi yetkili servis çözer diye telefonu önce yetkili servise götürdüm. Yetkili serviste itunese bağlayıp fabrika ayarlarına döndürmeye çalıştılar fakat başaramadılar. O zaman sorun neredeyse tamir edin lütfen dediğimde, biz tamir yapmıyoruz dediklerinde, Nasıl olur burası iphone kendi yetkili servis değil mi, telefonumu neden tamir etmiyorsunuz dediğimde, maalesef böyle bir işlemimiz bulunmuyor denildi. Aynı buna benzer durumu benden önce ve sonra gelen kişilere de yapıldığını gördüğümde hayretler içerisinde kaldım.. Oradan söylenerek telefonumu alıp çıktım. Daha sonra yakın bir dostumun tavsiyesi üzerine telefonu İzmir Caddesi, Ihlamur sokak Tiryaki İş Merkezinde bulunan İphone Acil Servisine götürdüm. Beni Uğur Tanış bey karşıladı. Durumu aynen kendilerine anlattım. Sorunun ne olduğunu biliyorum diyerek telefonu alıp hemen işleme başladı. Bu arada bana çay kahve ısmarladı. Adeta doktor gibi mikroskoba benzer büyüteç ve bazı elektronik aletlerle telefonun anakartından problem yaratan parçayı çıkarıp bu parçanın yazılım beynini silip yeniden yükleme yapmak üzere tekrar anakarta takarak telefonu toplayıp bilgisayara bağladı. Tüm bu işlemleri yaparken adeta bir Cerrah gibi çalıştı.. Daha sonra itunes ile yetkili servisin dahi yapamadığı kurulum yüklemesini gözlerimin önünde yaptı ve cihaz yeni doğmuş gibi çalıştı. Üstelik çok cüzzi bir ücretle... Tabi bundan çok gurur duydum ve analar ne evlatlar doğuruyor dedim. Çünkü kimbilir kaç kişi yetkili servisin çalışmaz dediği telefonunu çöpe atmıştır veya telefonunu hurda fiyatına satmıştır. Hepsi milli servet, milli kayıp... Kendisini başarılarından ötürü teprik ediyorum. Sağolsun. Belki sizinde işine yarar diye telefonunu paylaşıyorum. 0312.4181914 - 0544.2465226

    YanıtlaSil